1 Kies Materiaal
Meshdoek 370 gr/m2
2 Kies Bedrukking
4/0Enkelzijdig full color
3 Kies Afwerking Meerdere opties mogelijk
Omzomen en ringen in de hoeken
Omzomen, ringen om de 30 cm
Omzomen, ringen om de 50 cm
5 Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: donderdag 1 december *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
6 Kies levertijd

Steigerdoeken drukken en printen bij Printis

  • Vanaf 1 exemplaar gedrukt
  • Standaard op Mesh 370 gram gedrukt, de hoogste kwaliteit in de markt
  • De hoogste kwaliteit gedrukt op onze AGFA Anapurna printers
  • Variabele afwerkingen
  • Volledig eigen productie

Onze processen

Ons proces begint met de juiste mensen met passie voor print. Onze grafische accountmanagers hebben gemiddeld meer dan 20 jaar grafische ervaring en geen vraag is hierbij teveel. Wij bieden deze expertise graag aan om samen geweldig mooie grafische producten te maken. Wil je voor je steigerdoeken een materiaalsoort die niet op onze site staat? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen je zeker weten verder helpen. 

De drukprocessen bij Printis

Voor het printen van ons steigerdoek maken wij gebruik van AGFA Anapurna printers, vele malen onderscheiden voor de hoogste kwaliteit afdrukken in de grafische high-end markt. Deze druk- en printtechniek maakt gebruik van inkten welke direct droog uit de machine komt. Hierdoor kunnen wij snel en efficient printen en afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk en allemaal vanuit onze eigen drukkerij. 

Afwerking

Ringen op de hoeken of om de 30, 40 of 50 centimeter is allemaal mogelijk. Je doeken worden netjes omgezoomd om de randen mooi en handelbaar te laten blijven. En het mooie is; voor 12 uur besteld, dan zijn de spandoeken standaard twee dagen later in huis. Geen meerkosten, gewoon onze passie voor print, drukwerk en tevreden klanten!

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!