1 Kies Materiaal
Frontlit 510 g/m2Zeildoekpopulair
Frontlit 440 g/m2Budget zeildoek
Meshdoek 370 gr/m2
Spandoek 610 g/m2Blockout
2 Kies Bedrukking
4/0Enkelzijdig full color
3 Kies Afwerking Meerdere opties mogelijk
Geen afwerking
Omzomen en ringen in de hoeken
Omzomen, ringen om de 30 cm
Omzomen, ringen om de 50 cm
Tunnelzoom onder en boven
Tunnelzoom links en rechts
6 Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: vrijdag 1 december *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
7 Kies levertijd

Spandoeken en banners maken bij Printis

  • Vanaf 1 exemplaar gedrukt
  • Grote variatie aan materiaalsoorten
  • De hoogste kwaliteit gedrukt op onze AGFA Anapurna printers
  • Variabele afwerkingen
  • Volledig eigen productie

Onze processen

Ons proces begint met de juiste mensen met passie voor print. Onze grafische accountmanagers hebben gemiddeld meer dan 20 jaar grafische ervaring en geen vraag is hierbij teveel. Wij bieden deze expertise graag aan om samen geweldig mooie grafische producten te maken. Wil je voor je spandoeken en banners een materiaalsoort die niet op onze site staat? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen je zeker weten verder helpen.

De drukprocessen bij Printis

Voor het printen van onze spandoeken maken wij gebruik van AGFA Anapurna printers, vele malen onderscheiden voor de hoogste kwaliteit afdrukken in de grafische high-end markt. Deze druk- en printtechniek maakt gebruik van inkten welke direct droog uit de machine komt. Witte inkten zijn mogelijkheden om je banners eruit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en efficient printen en afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk en allemaal vanuit onze eigen drukkerij.

Afwerking

Je spandoeken printen met unieke en speciale afwerkingen is natuurlijk ook mogelijk. Ringen op de hoeken of om de 30, 40 of 50 centimeter is allemaal mogelijk. Je doeken worden netjes omgezoomd om de randen mooi en handelbaar te laten blijven. En het mooie is; voor 16 uur besteld, dan zijn de spandoeken standaard twee dagen later in huis. Geen meerkosten, gewoon onze passie voor print, drukwerk en tevreden klanten!

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!