1 Kies Eindformaat
A5 : 148 x 210 mm
A6 : 105 x 148 mm
A7 : 74 x 105 mm
US lang : 99 x 210 mmMeest gekozen
A5 lang : 105 x 297 mm
2 Kies Materiaal
Houtvrij offset (Genyous)
Natuurkarton (Digigold Icewhite)
Houtvrij offset creme (Biotop)
HV mc gloss (Digigold)
HV mc mat (Digigold)
4 Kies Bedrukking
1/0Enkelzijdig zwart
1/1Dubbelzijdig zwart
4/0Enkelzijdig full color
4/4Dubbelzijdig full colorMeest gekozen
6 Kies Afwerking Meerdere opties mogelijk
Schoonsnijden
8 Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: woensdag 27 september *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
9 Kies levertijd

Grote voordelen bij Printis

  • Standaard de volgende dag geleverd
  • Vanaf 1 exemplaar gedrukt
  • De grootste variatie aan papiersoorten
  • De hoogste kwaliteit gedrukt op onze HP Indigo drukpersen
  • Variabele afwerkingen
  • Volledig eigen productie

Onze drukprocessen

 We zouden hier een volledig technisch verhaal kunnen plaatsen maar onze passie voor print is waar het in de basis begint. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in vrijwel alle vormen van print. Offset drukken, digitaal drukken, grootformaat print, het vindt allemaal plaats in onze eigen drukkerij in Arnhem. Met deze passie weten wij altijd weer een meerwaarde te zijn voor onze klanten. Niet volledig geautomatiseerd qua totale workflow maar geautomatiseerd waar de behoefte ligt en persoonlijk waar we een meerwaarde kunnen en willen zijn. Ervaren? Neem contact met ons op en laat je verbazen door onze kennis en techniek.

Digitaal drukken

Voor het drukken van je drukwerk maken wij gebruik van onze HP Indigo drukpersen, vele malen onderscheiden voor de hoogste kwaliteit afdrukken. Deze druktechniek maakt gebruik van vloeibare inkten welke direct droog uit de machine komt. Witte inkt en fluorescerende inkten zijn mogelijkheden om je kaarten eruit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en efficient drukken én afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk en allemaal in onze eigen drukkerij.

De verschillende afwerkingen bij Printis

Als je kiest voor nabewerking dan kan je bijvoorbeeld de optie eenzijdig lamineren aanvinken. Hierbij kan je kiezen voor:
  • matlaminaat
  • glanslaminaat
  • softtouch matlaminaat

Bij de keuze voor with compliment cards kan je alleen kiezen voor de eenzijdige lamineer opties, één zijde dient namelijk beschrijfbaar te blijven. Rondhoeken en boren zijn de overige opties. Deze opties zijn een zekere meerwaarde voor je with compliments kaarten. Mocht je een subtropische afwerking wensen die niet vermeld staat dan horen wij dit graag van je. En weten wij het antwoord niet, wat we uiteraard betwijfelen, dan zijn we nooit te oud om te leren.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!