Grote voordelen bij Printis

  • Standaard de volgende dag geleverd
  • Vanaf 1 exemplaar gedrukt
  • De grootste variatie aan papiersoorten
  • De hoogste kwaliteit gedrukt op onze HP Indigo drukpersen
  • Variabele afwerkingen
  • Volledig eigen productie

Onze drukprocessen

Wezouden hier een volledig technisch verhaal kunnen plaatsen maar onze passie voor print is waar het in de basis begint. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in vrijwel alle vormen van print. Offset drukken, digitaal drukken, grootformaat print, het vindt allemaal plaats in onze eigen drukkerij in Arnhem. Met deze passie weten wij altijd weer een meerwaarde te zijn voor onze klanten. Niet volledig geautomatiseerd qua totale workflow maar geautomatiseerd waar de behoefte ligt en persoonlijk waar we een meerwaarde kunnen en willen zijn. Ervaren? Neem contact met ons op en laat je verbazen door onze kennis en techniek.

Digitaal drukken en printen

Voor het printen van je roll-up bannerk maken wij gebruik van onze AGFA Anapurna drukpersen, vele malen onderscheiden voor de hoogste kwaliteit afdrukken. Deze druktechniek maakt gebruik van vloeibare inkten welke direct droog uit de machine komt. Witte inkten zijn mogelijkheden om je banners eruit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en efficient drukken én afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk en allemaal in onze eigendrukkerij.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail,chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook“gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!